CoolTrue - Magyar kúltruerális site

Ladies and gantleman! Magyarország 56.421 kúltura magazinja elindult! Celebek, filmek, zenék. Ezek bemutatása vár ránk!

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

IronMan 2

2010.05.01. 16:50 | benoa | Szólj hozzá!

Sok sok hős él napjainkban a vásznakon. csak gonoljunk Pókemberre, Hulk-ra vagy a Szellemlovasra. De vajon melyik a leggazdabb, legfelvágósabb és melyik az aki nem féli kimonadni hogy Ő kicsoda. Igen Ő Tony Stark a Vasember.

Tony Stark egy önfejű, önimádó milliomos aki mindenképp megszerzi magának mait csak akar. Talán a másik ilyen hős a Batman, de sajnos Ő nem olyan szórakoztató mint Mr. Stark. Robert Downey Jr. az aki erre a szerepre született. Nála senki nem képes jobban eljátszani az önfejű laza botrányhőst. Mellesleg a csajok bomlanak érte. A Vasember az a film ami mindenkit képes elszórakoztatni: A gyerekek megtalálják a nekik való szuperhőst, a férfiak a sok akciót és a jó beszólásokat, a nők a romantikát és az AC/DC fanok.... Na Ők sokmindent megtalálnak csak a Előzetesben szereplő Thunderstruck-ot nem. Ennek a filmnek egyetlen gyenge pontja van ami nem zavaró de kissé gyenge: A Szinkron. Egy két ember szinkronja ki lett cserélve ami azért kissé zavaró is, de nem gond mert kárpótól érte a megfelelő női szinkronhang és szereposztás. Aki látta már a Hihetetlen hulkot az abban reménykedett hogy két szuperhőst eresztenek egymásnak így azoknak akik erre vártak, csalódniuk kellet. Bár a Vasember és a csalódás szó egy mondantban való használata komoly szemilyéség zavar jele is lehet.  Végsősorban de nem utoljára a legjobb és legnagyobb döntése a produkcernek az Mickey Rourk leszerződtetése volt. És habár a Vasember eddig egyszer se zökkent ki a kerékvágásból ebben a részben jócskán lesz gond amivel meg kell küzdeni. Köszönm a figyelmét és ajánlom ( kötelezem ) hogy nézze meg!

Címkék: zene film mozi kult cool szórakozás album benoa

A bejegyzés trackback címe:

https://cooltrue.blog.hu/api/trackback/id/tr601966758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása